Funktionell lydnad.

Gruppklass för dig som vill träna hund.

divider

Grunderna till pålitlig kommunikation.

Under 7 veckor kommer du gå in i en intensiv träningsperiod och jobba med funktionell lydnad. Tillsammans med de andra kursdeltagare jobbar ni mot tydliga mål varje vecka.

Den här kursen är för dig som har höga ambitioner att gå härliga promenader, ha ett konfliktfritt förhållande, ett stressfritt liv och ha en lydnad i din hund som fungerar i verkligheten. 

På kursen jobbar vi med visuell inlärning av varje ekipage. Detta möjliggör att alla deltagare kan lära sig från varandra. Vi kommer alltså ta in en hund/tränare i taget. Vi går igenom varje hund individuellt och alla har möjlighet att ställa frågor.

Ingår i gruppklassen funktionell lydnad.

Du kommer få utbildning i all utrustning vi använder så du använder det korrekt. Utrustning vi använder:

Kursstart

Gruppkursen pågår alltid på torsdagar mellan kl 18:00 – 20:00.

  • 23 Juni
  • 30 Juni
  • 7 Juli
  • 14 Juli
  • 21 Juli
  • 28 Juli
  • 4 Augusti

 

Via sjukdom eller av okänd anledning vi skulle behöva ställa in ett kurstillfälle flyttar hela kursen fram en vecka.

Plats

Kursen hålls inomhus i vår träningshall. Du kan parkera utanför vår träningshall. Du hittar oss på adressen Fridhemsgatan 18, Sala, Foderbutiken(silverstadens zoo ab)  

OBS

Vi erbjuder endast 6 platser på kursen. Nu tillåter vi träningsintresserade familjemedlemar/sambos att följa med på kursen. Ej småbarn eller vänner. 

Att tänka på

Eftersom vi jobbar med 1 hund i taget så är det viktigt att din hund klarar av att vara i bilen ensam. Tänk på vädret och om det är kallt så att ni har en varm filt som hunden kan ligga på och eventuellt ett täcke om din hund är frusen av sig.

Bokningspolicy.

Din bokning är bindande. När du genomfört din bokning så har du godkänt denna bokningspolicy. Vid avbokning 7 dagar från kursstart debiteras du med 1000:-. Vid utebliven ankomst debiteras du med fullt belopp.