WORKSHOP I FUNKTIONELL LYDNAD

Lydnadsträning för hund – Din hunds utbildning.

Denna workshop är skapad för dig som önskar utveckla en stabil och pålitlig lydnad hos din hund. Under en hel dag fokuserar vi på att effektivisera din träning, så att du får tydliga riktlinjer för vad du ska träna på för att uppnå goda resultat när du kommer hem. Vi håller antalet deltagare begränsat för att kunna ge fullt fokus åt varje ekipage, samtidigt som du har möjlighet att lära av andra deltagare och deras hundar.

Oavsett vilken nivå du befinner dig på inom lydnaden, är du välkommen att delta. Om du redan har en väldresserad hund, kommer vi att utmana dig att ta det till nästa nivå. Om du har grunderna i träningen hjälper vi dig att fortsätta din utveckling. Denna workshop är utformad för att anpassa träningen individuellt efter varje deltagare. Du kan med fördel gå denna workshop flera gånger för att fortsätta avancera i din träning.

Funktionell lydnad.

*Koppelträning
*Sitt
*Platsliggning / Plats
*Fotgående
*Inkallning
 
Lydnad är en rolig aktivitet för dig och din hund. Vårt mål är att erbjuda ett lydnadsprogram som din hund kommer att älska, samtidigt som det stärker er relation till helt nya nivåer. Vi vill att lydnaden ni tränar också ska vara användbar i vardagen. Därför fokuserar vi på att lära in specifika färdigheter samtidigt som vi eliminerar oönskade beteenden i lydnaden. Genom korrekt inlärning kan många vardagliga problem hanteras och lösas genom lydnadsträning.
 
 

Planerade Workshop.

20 oktober i Sala. Boka här

ÖPPEN TRÄNING

Efter att du har deltagit i denna workshop är du hjärtligt välkommen att delta i våra öppna träningar helt kostnadsfritt. Här får du möjlighet att träffa en härlig grupp hundtränare som älskar att träna och utveckla sin lydnad. Det är ett utmärkt tillfälle att träna din hund med ditt eget träningsprogram tillsammans med andra deltagare och deras hundar. Dessutom blir du inbjuden till vår privata Facebook-grupp.

Lydnadsträning för hund – Funktionell lydnad.

Att ha en stark lydnadsträning med din hund skapar en tydlig kommunikation mellan er. Vårt uppdrag som hundtränare är att faktiskt lära hunden konkreta färdigheter, så att du kan kommunicera verbalt med din tränade hund. Genom vår funktionella lydnadsprogram strävar vi efter att skapa en stark lydnad som blir logisk för din hund, så att den fungerar där du behöver det, likt en tjänstehund.

Lydnadsträning ger upphov till en fantastisk relation mellan dig och din hund. Det är genom lydnaden vi etablerar en kommunikation som blir logiskt för din hund. Utöver att ge dig kontroll ger lydnadsträningen din hund en aktivitet som den verkligen kommer att älska.

Jag vill börja förbereda mig inför hundkursen redan nu! Vad kan jag göra?

Du kan börja lära din hund grundkommandon som ”Sitt”, ”Ligg”, ”Fot” och ”Hit” i lugna miljöer. Ju mer din hund kan redan från början, desto smidigare kommer ni att kunna avancera i träningen. Öva dessa övningar under era vanliga promenader. Kom ihåg att grunderna är viktiga, så använd mat och lek som motivation för din hund och överdriv belöningarna.