WORKSHOP I FUNKTIONELL LYDNAD

Lydnadsträning för hund – Din hunds utbildning.

Denna workshop är skapad för dig som önskar utveckla en stabil och pålitlig lydnad hos din hund. Under en hel dag fokuserar vi på att effektivisera din träning, så att du får tydliga riktlinjer för vad du ska träna på för att uppnå goda resultat när du kommer hem. 

Oavsett vilken nivå du befinner dig på inom lydnaden, är du välkommen att delta. Om du redan har en väldresserad hund, kommer vi att utmana dig att ta det till nästa nivå. Om du har grunderna i träningen hjälper vi dig att fortsätta din utveckling. Har du en valp så startar vi igång er träning. Denna workshop är utformad för att anpassa träningen individuellt efter varje deltagare. Du kan med fördel gå denna workshop flera gånger för att fortsätta avancera i din träning.

Fokus på en hund i taget.

Vi tränar alltid en hund i taget. Vi håller antalet deltagare begränsat för att kunna ge fullt fokus åt varje ekipage, samtidigt som du har möjlighet att lära av andra deltagare och deras hundar.

Perfekt för dig som gått onlinekursen i Funktionell lydnad.

I denna workshop kan vi gå in och effektivisera dina övningar och se till att når full potential av din träning. Detta är en workshop för dig som satsar fullt ut på att få vältränad hund.

Reaktiva hundar.

Gör din hund utfall mot andra hundar eller människor? Då är du varmt välkommen. Många jobbar med dessa beteenden och du kommer ha en träningsplan för din reaktiva hund när du lämnar kursen. 

Vad som ingår i vårt träningsprogram i funktionell lydnad.

Kontakt
Koppelträning
Platsliggning / Plats
Fotgående
Inkallning
 
 
 

ÖPPEN TRÄNING

Efter att du har deltagit i denna workshop är du hjärtligt välkommen att delta i våra öppna träningar helt kostnadsfritt. Här får du möjlighet att träffa en härlig grupp hundtränare som älskar att träna och utveckla sin lydnad. Det är ett utmärkt tillfälle att träna din hund. Dessutom blir du inbjuden till vår privata Facebook-grupp.