Hundkurs Stockholm

Hundutbildningar online för dig som bor i Stockholmsområdet

Hundkurser i funktionell lydnad online för dig som bor i Stockholm.

Välkommen till hundpt.se. Mitt namn är Jens och jag coachar hundägare i funktionell lydnad och beteendeträning. Vi vet att det kan vara en djungel att hitta pålitlig hundträning som faktiskt levererar resultat. Vi har kunder från hela landet som alla har något gemensamt, de vill ha riktiga resultat av träningen de lägger ner på sina hundar. Du ska lära dig hantverket rent praktiskt och samtidigt förstå rent teoretiskt vad du gör. Hunden ska bli utbildad för att utföra beteendet genom kommandon. För det är själva definitionen av en tränad hund. Att hunden kan beteenden, vi lär den.

Sök efter framgångar. Kolla med din lokala hundtränare i Stockholm hur just deras träningsprogram ser ut och om det leder till hållbara resultat på hundarna dom tränar.

Träningsprogram som fungerar

Under åren jag jobbat som hundtränare har jag lärt mig många viktiga saker kring hundträning, det tar aldrig slut. Varje duktig hundtränare kan lära dig något nytt. Det viktigaste jag kan tala om här och nu när det kommer till att få hundträning att fungera. Det är att följa ett träningssystem som fungerar. Precis på samma sätt om du själv ska träna på ett gym så kommer erfarna tränare på gymmet alltid att rekommendera ett träningsprogram som alltid har fungerat. Följ det och få resultat. Håll det enkelt, håll det effektivt. Jag har aldrig stött på en hund som behöver avancerad dressyr för att lösa några problembeteenden. Lydnaden är heller inte särskilt avancerad dressyr. Men väldigt få använder ett inlärningssystem som ger dig det resultat du önskar.

Utbilda dig till en bättre hundtränare

Vi kan i både teori och praktik utbilda dig att träna din hund i funktionell lydnad. Funktionell lydnad betyder att det fungerar när du behöver det. Vi lägger upp en träningsplan beroende på hur ditt liv ser ut och prioriterar vad just du och din hund behöver. Vill du att hunden ska komma på inkallning när det kommer vilt eller andra hundar? Vill du att hunden ska ligga lugnt och stilla på en resturang eller fik? Du kanske vill gå på trevliga promenader utan att hunden drar i kopplet? Du vill kunna ge ett kommando och hunden går vid sidan när du behöver mer kontroll? Vi anpassar alltid träningen efter just er situation.

Funktionell hundträning som fungerar

Våra kunder kommer från alla grupperingar av hundvärlden. Vi tränar brukshundar som ska bli tjänstehundar, vi tränar sporthundar, jakthundar, vakthundar, kamphundar och vi tränar sällskapshundar. Alla som lever med hundar behöver och vill ha funktionell lydnad som fungerar. För lydnad är vårt sätt att kommunicera till hunden vad den ska göra.

Vi finns i Sala men den största kundkrets kommer från Stockholm

Behöver du individuell coaching? Jag erbjuder privatlektioner där jag coachar dig att träna din hund. Det är oftast det mest effektiva sätt att komma framåt i träningen. All fokus är på dig och din hund och vi har gott om tid att gå igenom allt vi behöver för att du ska med gott självförtroende åka hem och jobba. Vid nästa lektion har du gjort dina hemläxor och vi kan avancera din träning. Vi säkerställer alltid att hunden klarar av vad vi lärt den. Detta leder till snabba och hållbara resultat. 

Hundkurs online för dig i Stockholm

Onlinekurser i hundträning. Bor du i Stockholm och inte har hittat någon hundtränare du har förtroende för.

Gå en hundutbildning i funktionell lydnad och träna hemma. Jag har skapat onlinekurser där du steg för steg kan träna din egen hund. Följ vårt träningssystem och skapa resultat på din hund genom onlinekurserna. I vår onlinekurs Funktionell lydnad går vi igenom vad alla vill ha. En vältränad hund.

Koppelträning

Alla vill kunna ha lugna, fridfulla promenader utan drag i kopplet med sin hund. Trots att vi är ute och går med hela familjen eller något kompis som också har hund. Det är vad koppelträning ger dig. Det ger dig även större kontroll på din hund. Koppelträning är en särskilt viktig träning för hundar som blir stressade av att dra i koppel. Då ger koppelträningen hunden en rutin att koppla av på promenaden.

Inkallning

Vi tar inkallning på allvar. Hunden ska komma när vi ropar. Inkallningen är en högt prioriterad övning som många hundägare verkligen vill lära sig. Inkallningen ska fungera när vi behöver den. En korrekt inlärt inkallning kan verkligen rädda hundens liv.

Plats

Att kunna plats sin hund är nödvändigt när man behöver kontroll i vissa situationer. Speciellt i hemmet. Dörrklockan ringer och hunden blir galen, känns det igen? Då är Plats övningen för dig. En Plats-tränad hund hoppar upp på sin plats och stannar lugnt kvar där. Den får sitta, ligga eller stå men den ska vara på sin plats. En plats är oftast en bädd men kan lika gärna vara en sten, stock eller parkbänk. Du väljer vad du ska lära in.

Platsliggning

Platsliggning liknar övningen Plats men här behöver du ingen bädd eller liknande. En korrekt utfört platsliggning så ligger hunden ner, på vilket underlag som helst och ska inte behöva stöd från sin ägare. När du väl lärt in din platsliggning så kan jag garantera att du kommer använda den dagligen och i mängder av olika situationer.

Fotgående

På kommando kan hunden gå vid din sida trots att du går igenom en folksamling, andra hundar eller bara när du vill ha lite extra kontroll vid ett övergångsställe. Ett fotgående är verkligen en rolig övning som arbetsvilliga hundar älskar och vi kan ha roligt roligt med.

Efter denna onlinekurs har du förutsättningarna att utbilda din hund i funktionell lydnad som du kan vara stolt över. Det är väldigt få hundägare och även hundinstruktörer i Sverige som har denna nivå av lydnad i sina hundar och kan använda lydnaden i svåra miljöer.

Är du redo att ta steget och ge dig själv och din hund en utbildning inom funktionell lydnad och kunna njuta av resultaten? Kontakta mig genom www.hundpt.se startar vi igång din träning.

Är du redo att starta igång din hundträning?

Gå vår onlinekurs i funktionell lydnad!