Onlinekurs Hundmöten

Onlinekurs Hundmöten.

Har du problem med hundmöten? Är din hund reaktiv mot andra hundar behöver din hund träning. Vi hjälper dagligen hundägare med att jobba med just detta. Hundmöten är ett stort problem och genom vår onlinekurs om att träna hundmöten för reaktiva hundar får du kunskapen att jobba med dina hundmöten.

Träna hundmöten.

Vi tränar hundmöten med hundar hela tiden. Dom flesta som söker hjälp med dina hundar beror på jobbiga promenader och hundmöten.

Osäker hund vid hundmöten.

Om du har en hund som är väldigt osäker vid hundmöten behöver du träna. Ta hjälp från hundtränare som har bred erfarenhet av hundmötesträning.

Hundmöteskurs.

Vi rekommenderar oftast inte att man träffas med samma hundar och tränar hundmöten. Din hund vänjer sig snabbt med dessa hundar och träningen får inte den effekt vi söker. Vi rekommenderar att man tränar på sina promenader där man får riktiga hundmöten.

Varför gör hundar utfall mot andra hundar?

Det finns flera orsaker. Det kan bero på rädslor, stress, frustration eller dominans. Dominans är ovanligt men förekommer på hundar som är avlade att vakta och hålla andra djur och människor borta.

Hur tränar man en hund som har problem vid hundmöten.

Som hundtränare frågor man sig alltid om man ska skapa eller ta bort ett beteende. Om hunden gör utfall mot andra hundar är detta något vi behöver ta bort. Vi måste helt enkelt få hunden att förstå att det inte är okej att göra utfall mot andra hundar, eller människor eller vad den nu vill till. När vi skapar beteenden förstärker vi dem genom positiv och negativ förstärkning. När vi tar bort beteenden kallas det positiv eller negativ bestraffning.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest