Platsliggning. Stressad hund i nya miljöer?

Platsliggning för stressade hundar.

En platsliggning kan verkligen hjälpa dig att få din hund att slappna av. Med en trygg övning kan vi hjälpa hunden ner i stress. När vi har en erfaren och tränad hund i platsliggning kan vi använda vår övning för att lugna ner hunden. Vi kan använda platsliggning i hundmöten, vid möten med människor och i situationer där vi behöver ha mer kontroll. Platsliggning är väldigt användbart om vi jobbar med en rädd och osäker hund eller en stressad hund i nya miljöer.

Hundar som är stressade behöver stöd från sin tränare. Platsliggning är enkel att lära in för att sedan avancera.

Stress vid hundmöten.

Många hundägare har stora problem vid hundmöten. Ett av de verktyg vi använder är just platsliggning när den är inlärd och hunden börjar bli duktiga på detta. Med platsliggning har vi en möjlighet att lugna ner hunden med hjälp av sin lydnad.

Rädslor och stress.

Hundar kan bli rädda för allt möjligt. Med hjälp av en väl inlärd platsliggning får hunden självsäkerhet. Här har vi en möjlighet att hjälpa hunden att få kontroll och kunna hantera rädslor bättre.

Lära hunden Plats.

Tjatar du jämt på din hund att gå och lägga sig? Onlinekursen funktionell Platsliggning kommer hjälpa dig med en korrekt inlärning så du kan få din hund gå och lägga sig när du ber den.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest