Valpkurs Online.

Gå din valpkurs online.

I vår valpkurs online går vi igenom bland annat koppelträning, socialisering, hur vi lär in funktionell lydnad som fungerar i verkligheten. Men även hur du fysiskt hanterar din valp. Så att du aldrig får problem hos veterinärer, trimmet eller när du utför pälsvård på din hund. I vår valpkurs kommer du snabbt igång med din valpträning. Du behöver inte andra valpar eller andra hundar för att komma igång med din valpträning. Efter att du sett vår onlinekurs för valpar kan du gå ut och jobba med din valp.

Valpkursen är enkel att förstå. Din valpträning lägger grunden för en väluppfostrad, tränad, och balanserad hund.

Valpträning.

Valpträning ska vara enkelt, roligt och göra nytta. Vi kräver inte mycket och vi ser till att valpen alltid får lyckas. Vi lägger fokus på basövningar som koppelträning för att få trevliga och stressfria promenader. Vi jobbar med lydnad som fotgående, sitt, platsliggning och inkallning. Valpen går stor vana av fysisk hantering för att vi ska kunna hantera valpen. Aktivering har många frågor om och många är kluvna hur mycket man ska aktivera valpar. Vi går igenom hur vi aktiverar valpar väldigt naturligt och varför vi gör det.

Valpar och fördelar med valpkurs.

Kunskap är nyckeln till framgång. Ju mer kunskap du skaffar dig ju mindre misstag gör du. Valpar är alltid nyfikna och redo att lära sig. På gott och ont. Här har du en fantastisk möjlighet att forma och utbilda din valp. Valparna är lätta att motivera till att göra rätt, och bromsa när dem gör något du tycker är fel. Fördelarna med vår valpkurs online är många. Med framför allt är att du med självsäkerhet kommer ge dig ut och träna din valp och veta att du gör rätt.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest