Koppel till din hundträning

Koppel 3m pvc

Att välja rätt koppel är viktigt eftersom vi hela tiden använder det. Dessa koppel har jag själv designat och rekommenderar till dig som är ute efter ett bra koppel du kan lita på.

Koppel Hexa PVC

Våra koppel är tillverkade av PVC material, kopplet är även känt som hexa koppel. Det är ett slags silikon material som är helt stumt. Materialet fungerar i alla väder. Det spelar ingen roll om det regnar, är minusgrader eller väldigt varmt. Kopplet har alltid ett bra grepp och behåller sina egenskaper.

Vi prioriterar alltid lätta koppel utan onödig vikt. Allt som är onödigt prioriterar vi bort. Vi vill ha så rena koppel som möjligt. Starka sömmar, stark hake, that´s it.

Längden på kopplet är viktigt. Vi säljer dessa koppel i 2 och 3 meter. Ett koppel på 2 meter passar bra till promenader i offentliga miljöer med mycket möten. Om du tränar funktionell lydnad så passar 2 meter alldeles utmärkt. Våra 3 meters koppel är anpassade för promenader där du vill ge hunden större frihet utan att det känns som att gå med en långlina. Hunden kan enkelt gå ner i diken och lukta längs vägarna utan att kopplet blir för kort.

KOPPEL HEXA PVC 3M EXTRA STARK

Denna modell är extra stark. Den är något rejälare och passar bra till stora hundar. Trots att det är starkare så känns det fortfarande smidigt och väldigt följsamt. Detta koppel passar dig med större brukshundar och vakthundar.

www.Dogtrip.se

Du handlar dessa koppel dogtrip.se 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest